vrijdag 4 april 2008

Een zeer slecht en een zeer goed gelijk spel


PSV heeft 2 keer in een week gelijk gespeeld. De eerste wedstrijd was uit tegen het NEC van Mario Been. Het werd 0-0, en op die wedstrijd was heel veel commentaar. Maar het tweede gelijkspel daarentegen, 1-1 tegen Fiorentina, was zeer goed. PSV speelde goed alleen het kreeg 2 zware klappen.

Na rust kreeg PSV 2 zware klappen, de eerste was een toevallige goal van Mutu wat hij zelf eigenlijk maar half besefte. En de grootste klap was het uitvallen van al het hele jaar de beste man van PSV: Heurelho da silva Gomes. Maar gelukkig maakte Koevermans snel daarna de 1-1 toen zijn vervanger Lazovic al klaar stond om in te vallen, zo kon hij toch nog tevreden in de dug-out gaan zitten.

De invaller voor Gomes was de ervaren Bas Roorda die zijn debuut maakte voor PSV, en ook Sef Vergoossen was erg trots op hem. De tweede keeper van PSV bleef rustig en maakte de wedstrijd goed af. Maar gelukkig bleek naderant dat de blessure van Gomes wel meeviel, het leek namelijk tijdens de wedstrijd een zeer zware blessure.

Geen opmerkingen: